Oglasio se na Facebooku

Lovrić: Uprava Holdinga laže o situaciji na Autobusnom kolodvoru Zagreb

Gradski zastupnik Lovrić tvrdi da je napad hakera bila laž, a da Autobusni kolodvor Zagreb nije uspio prodavati karte zbog električnog kvara kojeg nema tko popraviti jer su usred sezone dali izvanredni otkaz električaru
Zagreb: Povećan broj putnika na Autobusnom kolodvoru Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Zastupnik u gradskoj Skupštini Grada Zagreba Ivica Lovrić preko društvenih mreža optužio je Upravu Zagrebačkog Holdinga da laže o situaciji na Autobusnom kolodvoru Zagreb.

Naime, u srijedu je Zagrebački holding preko društvenih mreža objavio kako su izolirali svoj informacijski sustav zbog pokušaja hakerskog napada. Kako su naveli, zbog preventivnog isključivanja informacijskog sustava, nije bilo moguće fizički kupiti karte na Autobusnom kolodvoru Zagreb za dio prijevoznika, a nije ih bilo moguće kupiti ni putem web stranice AKZ-a.

Gradski zastupnik Lovrić tvrdi da je napad hakera bila laž, a da Autobusni kolodvor Zagreb nije uspio prodavati karte zbog električnog kvara kojeg nema tko popraviti jer su usred sezone dali izvanredni otkaz električaru.

Njegovu objavu na Facebooku prenosimo u cijelosti.

– Uprava Zagrebačkog Holdinga laže o situaciji na Autobusnom Kolodvoru Zagreb‼️  Od srijede 10.07. do danas propuštena je prilika prodaje cca 15 000 autobusnih karata što iznosi 40.000 EUR.
Sve to zbog neodržavanja glavnog servera Holdinga na AKZ-u. Plasirali su u javnost laž o napadu hakera, a zapravo su u sredini sezone dali izvanredni otkaz električaru, faza je iskočila i ostala bez napajanja i zbog toga već danima nije moguće kupiti autobusnu kartu.

Znamo svi jako dobro kakvo je stanje bilo prijašnjih godina i kolike su bile gužve na AKZ-u. Da me ne bi demantirali, gospodo nesposobna, kao što je u vašim manirama jer, po vama gdje god dođete cvjetaju ruže, a zapravo ostaje samo trnje.

Jako dobro znam da prodate nešto sitno iz interne baze, a toga ima toliko da jedna blagajna odradi, što i fotografije pokazuju: pustoš u jeku sezone u glavnom holu AKZ-a.

Nego, pitanje je tko će odgovarati za ovaj financijski gubitak od, ne baš tako malih, 40.000 eura koji iznosi na današnji dan?, napisao je Ivica Lovrić na Facebooku.

Aktualno
Grad Zagreb
Izbor urednika