Googleovi servisi nedostupni. Jeste li i vi danas imali problema?

Hrvatski korisnici su javljali da ne mogu pristupiti Gmailu, da im ne radi YouTube, Google Docs, Google Meet, preko kojega mnogi održavaju online nastavu i sastanke, kao i Nest smart home uređaji, Google Assistant i drugi
google

Pristup Googleovim servisima YouTube, Gmail, Google Drive i drugima u ponedjeljak popodne je u cijelosti ili dijelom bio onemogućen u Europi i šire, o čemu javljaju i korisnici iz Hrvatske.

Mediji su tijekom jutra i prije podne počeli objavljivati vijesti o nedostupnim Google servisima, a nešto prije 14 sati Reuters je javio da je Googleova web stranica koja bilježi prekide pokazala da su usluge prekinute od otprilike sedam sati ujutro po istočnoameričkom vremenu.

– Svjesni smo da mnogi od vas trenutno imaju problema s pristupom YouTubeu – naš je tim svjestan i to istražuje, kaže se na video platformi tvrtke u tweetu.

Hrvatski korisnici su javljali da ne mogu pristupiti Gmailu, da im ne radi YouTube, Google Docs, Google Meet, preko kojega mnogi održavaju online nastavu i sastanke, kao i Nest smart home uređaji, Google Assistant i drugi. Iz lokalnog ureda Google kažu da će izvijestiti o situaciji “što je prije moguće”.

Hrvatska
Ostalo