Zastupnici Mosta nosili maske s inicijalima ministara Ćorića (tć)

Inicijali (tć) postali su svojevrsni 'hit' nakon što je ministar Ćorić odlučio otvoriti Twitter profil te objavio da će tvitove koje sam napiše potpisivati svojim inicijalima, odnosno s ‘tć’
Zagreb: Saborski zastupnici Mosta u Sabor došli s maskama na kojima piše “tć” Marko Lukunić/PIXSELL

Zastupnici Mosta pojavili su se saborskoj sjednici noseći zaštitne maske za lice s inicijalima ministra gospodarstva i održivog razvoja Tomislava Ćorića (tć), rekavši kako žele poručiti da je od osobnog brendinga važniji sadržaj.

-Željeli smo poslati poruku da je od osobnog brendinga ministra Ćorića ili brendinga Vlade, puno važniji sadržaj- pojašnjavao je Mostov Nikola Grmoja.

Ocijenio je da se Vlada zaključkom o reformi Hrvatske gospodarske komore, želi brendirati kao da nešto radi, a da je, tvrdi Grmoja, ‘zapravo samo posvojila Mostov prijedlog’.

-Pozivam Ćorića i Vladu da prestanu raditi na dojmu i brendingu i počnu se baviti konkretnim problemima koji muče građane, poduzetnike i obrtnike- izjavio je Grmoja.

I Marija Selak Raspudić rekla je da je od forme važniji sadržaj.

-Htjeli smo reći da umjesto naglaska na formi, treba raditi na sadržaju, a sadržaj se tiče konkretnog zakona o HGK koji je HDZ shvatio kao pitanje brendinga te naš prijedlog pretvorio u svoj- kazala je.

Inicijali (tć) postali su svojevrsni ‘hit’ nakon što je ministar Ćorić odlučio otvoriti Twitter profil te objavio da će tvitove koje sam napiše potpisivati svojim inicijalima, odnosno s ‘tć’.

Hrvatska
Politika