Gradska udruga umirovljenika Vrbovec ponovo izabrala Ankicu Pavičić

Potpredsjednici su Zlatica Jagatić, Ivan Tomašinec i Josip Košak, Izvršni odbor broji 17 članova, dok su u Nadzorni odbor izabrani Ljerka Antolković, Katica Glavica i Ivan Kučan
udruga (Large)

Zbog pandemije koronavirusa većina je aktivnosti Gradske udruge umirovljenika Vrbovec prošle i ove godine bilo gotovo stopirano. Ali zato s velikim nestrpljenjem svi očekujemo normalizaciju života, time i ponovno prilike za organizaciju piknika, izleta i druženja.

Epidemiološka situacija se pomalo poboljšava, pa se svi toplo nadamo kako ćemo uskoro ponovo krenuti s našim aktivnostima. S druge strane, lani je ostvaren jako dobra suradnja s vrbovečkim Crvenim križem u sklopu projekta BUBA (Budi uključen, budi aktivan), u kojem su i umirovljenici sudjelovali u različitim radionicama.

Rečeno je, među ostalim, u utorak na izbornoj skupštini, koja je dosadašnjoj predsjednici Ankici Pavičić ponovo dala povjerenje i to za treći mandat na čelu Udruge. Potpredsjednici su Zlatica Jagatić, Ivan Tomašinec i Josip Košak, Izvršni odbor broji 17 članova, dok su u Nadzorni odbor izabrani Ljerka Antolković, Katica Glavica i Ivan Kučan.

–Izvršni odbor smo donekle „osvježili“, tako da svi imaju još više volje za rad, te još više ideja. To su divni ljude s kojima surađujem i koji mi pomažu u svemu. Naša kancelarija radi svakog utorka, svi su dobrodošli i vrata su svima otvorena– kazala je stara-nova predsjednica.

Usvojen je i plan rada za ovu godinu, a prvo bi trebalo biti hodočašće na Mariju Bistricu, 12. lipnja.

Grad
Hrvatska
Ostalo
Vrbovec
Zagrebačka županija