ZET-om besplatno na Floraart

ZET se tradicionalno uključuje organiziranjem besplatnog prijevoza turističkim vlakićem na području Bundeka, od prostora istočnog parkirališta Zagrebačkog velesajma
floraart

Najveći hortikulturalni događaj u ovom dijelu Europe – 54. međunarodna izložba cvijeća “Floraart”, otvara svoja vrata u ponedjeljak, 13. svibnja. Izložba cvijeća uljepšava naš grad već više od pola stoljeća, od samih početaka na gornjogradskim trgovima i ulicama, zatim na Prisavlju u Boćarskom domu pa sve do danas kada se smjestila na prekrasni Bundek.

Tako će i ove godine, od 13. do 19. svibnja, jezero Bundek biti najljepša gradska cvjetna oaza, u kojoj će uživati brojni posjetitelji. Uz prigodnu prodaju cvijeća i sadnica, tu su i brojna stručna predavanja, radionice i Međunarodno natjecanje učenika srednjih škola u aranžiranju cvijeća, te bogati kulturni i glazbeni program.

ZET se tradicionalno uključuje organiziranjem besplatnog prijevoza turističkim vlakićem na području Bundeka, od prostora istočnog parkirališta Zagrebačkog velesajma. Također, uvodi se i besplatna autobusna linija Trg Mažuranića – Bundek sa stajalištem kod Botaničkog vrta.

Grad Zagreb
Hrvatska
Ostalo