Zahvala za svetonedeljske vatrogasce

Zamjenica gradonačelnika Svete Nedelje, Marija Hršak uručila je javna priznanja i simbolične novčane nagrade vatrogasnim društvima za sveukupan rad i zasluge na promicanju vatrogastva

Zamjenica gradonačelnika Svete Nedelje, Marija Hršak uručila je javna priznanja i simbolične novčane nagrade vatrogasnim društvima za sveukupan rad i zasluge na promicanju vatrogastva. Isto tako, zamjenica im se zahvalila na uspješno odrađenoj intervenciji gašenja požara skladišta auto-dijelova i automobila u Strmcu.

Javna priznanja uručena su DVD-u Kerestinec, Rakitje, Strmec i Sveta Nedjelja, a posebno priznanje primio je i član DVD-a Sveta Nedjelja Borisu Nađenović, za uspješno sudjelovanje na natjecanjima u kategoriji Fire Combat Challenge tijekom 2019. godine. 

-I dalje ćemo raditi kako bi vatrogascima osigurali što bolje uvjete za daljnji rad. Od srca zahvaljujem svim vatrogascima na predanoj službi Svetoj Nedelji i njezinim građanima u obrani od požara i na svim drugim zadaćama koje svakodnevno nesebično činite. Vaš posao zahtjeva veliku hrabrost i veliko srce, veliku ljubav prema čovjeku i svom gradu. Hvala vam!- istaknula je zamjenica Marija Hršak.