ZAGREBAČKO NEVRIJEME: Ispumpavajući vodu umro vatrogasac Davor Kovačić

Tijekom noćašnje intervencije zbog nevremena u Zagrebu, pri ispumpavanju vode iz jednoga stana, umro je Davor Kovačić (53), pripadnik DVD-a Kustošija, izvijestila je Vatrogasna zajednica Zagreb

Od preminulog kolege su se oprostili zagrebački vatrogasci iz Vatrogasne postrojbe Zagreb:

Ima neka moć u dobrim ljudima, oni su jaki i poslije smrti. Događa se da i dalje žive, po svojim djelima i riječima, a najviše po dobroti srca.”

Veliko hvala Davoru Kovačiću, članu DVD Kustošija koji nas je napustio u 53- oj godini života dok je svojom nesebičnošću i hrabrošću čuvao naš voljeni Grad! Sa sinoćnje intervencije radi posljedica nevremena koje je zahvatilo Zagreb Davor se nije vratio svojoj obitelji kojoj u ime JVP Zagreb, cijelog Grada Zagreba i svih naših službi izražavamo najiskreniju sućut kao i cijelom DVD-u Kustošija radi izgubljenog člana. Pomažući pri ispumpavanju vode iz jednog zagrebačkog stana Davoru je pozlilo, unatoč intervenciji Hitne medicinske službe nažalost nije bilo pomoći. Naš heroj odradio je i bezbroj intervencija na sanacijama od posljedica potresa. Veliko hvala za sve, neka ti je laka Hrvatska zemlja!

Vatrogasna postrojba Zagreb