Zagrebački vatrogasci primili novu opremu vrijednu 600 tisuća kuna

U Vatrogasnoj postaji Centar gradonačelnik Milan Bandić i pročelnik Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Pavle Kalinić Javnoj vatrogasnoj postrojbi grada Zagreba uručili su novu opremu za spašavanje i podupiranje u ruševinama
200702_vatrogasni-materijali-6 Grad Zagreb

U Vatrogasnoj postaji Centar gradonačelnik Milan Bandić i pročelnik Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Pavle Kalinić Javnoj vatrogasnoj postrojbi grada Zagreba uručili su novu opremu za spašavanje i podupiranje u ruševinama, vrijednu oko 600 tisuća kuna.

– Vrijeme koje je iza nas najbolji je pokazatelj da vrhunski obučeni vatrogasci i najmodernija tehnika rezultiraju izvanrednoj organiziranosti vatrogastva koje svoje  znanje demonstrira na djelu. Stoga na opremanju i podizanju standarda naših vatrogasaca nikada nećemo štedjeti, poručio je Bandić.

– Sva oprema je namijenjena kao nadopuna opreme u kontejneru za spašavanje iz ruševina, ali će ju vatrogasci koristiti i u svakodnevnom radu te obuci i radu Postrojbe civilne zaštite za traganje i spašavanje, nadodao je pročelnik Kalinić.

Grad Zagreb
Hrvatska
Ostalo