Zagrebački Centar za integraciju nominiran za Europsku nagradu za socijalne usluge

Projekt svojim glasom možete podržati do 19. studenoga
dom za starije i nemoćne Matija Habljak/PIXSELL

Grad Zagreb nominiran je za nagradu Europske socijalne mreže – Europske nagrade za socijalne usluge za 2021. u kategoriji izvanredni tim.

Nominiran je za projekt “Centar za integraciju”, kojeg provodi u suradnji s partnerskim organizacijama: Dom za djecu i odrasle žrtve nasilja u obitelji “Duga – Zagreb”, Dom nade – udruga za podršku beskućnicima i ostalim socijalno ugroženim skupinama i Psihijatrijska bolnica “Sveti Ivan” Zagreb.

Projekt se sufinancira sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, a ima za cilj poboljšanje perspektive socijalnog uključivanja za žrtve obiteljskog nasilja (posebice starije žrtve obiteljskog nasilja), beskućnike i ovisnike (posebice branitelje) kroz Centar za integraciju Grada Zagreba, integrirajući kapacitete ključnih dionika i transfer znanja i usluga u Karlovačku, Krapinsko-zagorsku, Osječko-baranjsku i Šibensko-kninsku županiju.

Popis nominiranih kandidata za nagrade objavljen je na POVEZNICI, putem koje je do 19. studenog otvoreno javno glasanje za najbolji projekt (za glasanje je potrebno unijeti ime i e-mail adresu te lozinku koju kreirate sami), a objava dobitnika i svečana dodjela nagrada održati će se 3. prosinca u Bruxellesu.

Grad Zagreb
Hrvatska
Ostalo