fbpx

Utorak, 27 Studeni 2018 14:16

Pješački most u Posavskim Bregima sljedeće godine očekuje nadogradnja

Napisao

Na aktualnom satu danas održane Skupštine Zagrebačke županije postavljena su brojna pitanja koja su se odnosila na komunalnu problematiku. Jedno od njih postavio je i vijećnik HDZ-a Željko Pongrac koji se interesirao za radove na pješačkom mostu u Posavskim Bregima.

-Moje pitanje se odnosi na Županijsku upravu za ceste, a radi se o pješačkome mostu u Savskoj ulici u Posavskim Bregima. U tijeku je projektiranje, a mene zanima u kojoj je to fazi i hoće li biti realizirano u 2019. godini- upitao je vijećnik Pongrac.

Odgovor mu je dao ravnatelj Županijske uprave za ceste Zdenko Majzec kazavši kako je projekt dogradnje mosta naručen te da se čeka da on do kraja godine bude i realiziran.

-Kao što možete vidjeti u financijskom planu Županijske uprave za ceste za 2019. godinu sredstva su osigurana za izvedbu toga projekta- rekao je ravnatelj Majzec.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti