Najtrofejnija zelinska rukometašica

TANJA MADŽARAC, kapetanica RK ZELINA: Zajedništvo nas je odvelo do trona

Našu sugovornicu, nismo mogli, a da ne upitamo nastavlja li i dalje predvoditi ovu ekipu
DSC_4782

Iza rukometašica Zeline šampionska je sezona. Pobjednički pehar, još jedan u nizu završio je nakon utakmice protiv Bjelovara 2 u rukama kapetanice, Tanje Madžarac, koja je osvajanjem još jedne titule definitivno postala najtrofejnijom zelinskom igračicom.

Čak četiri puta bila je dijelom ekipe koja je osvajala naslov prvakinja, a zasigurno bi tom nizu dodala i još jednu titulu, bez koje su Zelinčanke ostale u sezoni kada je korona prekinula sva sportska natjecanja.

-Svaka je sezona posebna na svoj način. Niti jedna nije bila lagana, u svakoj je sezoni bilo žustro- uz smiješak će Tanja koja se na parket vratila i nakon operacije koljena.

-Nakon operacije koljena nisam mislila da ću se vratiti, tako da je svako osvajanje prvog mjesta ponos i veselje- iskreno će kapetanica zelinskih rukometašica, koja uz Ivanu Kranjec predvodi jednu mladu i perspektivnu ekipu koja iz sezone u sezonu podiže rezultatsku ljestvicu.

-Za nama je još jedna teška sezona. Morali smo sa seniorskom ekipom ukomponirati i našu U17 ekipu, koja već nosi jedan veliki teret ove ekipe. Svima nama ovo je hobi. Nije bilo nimalo lako sve posložiti, no svaka čast trenericama i curama što su se žrtvovale. Jednostavno, na terenu smo jedan dobar tim, krasi nas zajedništvo, tu smo uvijek jedna za drugu i to nas je vjerujem odvelo do kraja- priča nam Tanja.

Našu sugovornicu, nismo mogli, a da ne upitamo nastavlja li i dalje predvoditi ovu ekipu.

-Joj….znate što. Nemojte me to pitate, zato što nemam odgovora na to pitanje. Jedna moja prijateljica rekla bi ovako “ja zaista ne znam zašto me stalno pitaju nastavljam li dalje i hoću li igrati”. Jednostavno, to je jače od svih nas. Danas vam mogu reći ne, a već u devetom mjesecu reći ću da. Naravno da sam tu. Svaki dan nosi nešto novo. Volim rukomet, volim sport i svoj tim, kao i ovaj grad- zaključila je istinska legenda zelinskog rukometa Tanja Madžarac.

Intervju
Sport
Sveti Ivan Zelina