fbpx

01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: GDCK Samobor
Četvrtak, 07 Ožujak 2019 14:12

Akciji se odazvalo 156 darivatelja

Akciji darivanja krvi, koja je u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Samobor održana na Autobusnom kolodvoru u Samoboru, odazvalo se 156 darivatelja.

-Rezultat akcije je 135 novih bočica krvi. Također, pristupilo nam je i 11 novih darivatelja- istaknuli su iz Gradskog društva Crvenog križa Samobor.

Nova akcija održat će se u petak, 15. ožujka, od 13 do 18 sati u prostorijama Sportskog centra Sveta Nedelja.

Objavljeno u Događanja

Gradsko društvo Crvenog križa Samobor provelo je ovoga tjedna još jednu redovitu akciju darivanja krvi. Rezultati su i ovoga puta bili i više nego zadovoljavajući, jer prikupljene su nove 173 bočice krvi.

Akciji se odazvalo ukupno 197 darivatelja, među kojima je bilo i sedmero onih koji su to učinili prvi put.

Nova akcija na autobusnom kolodvoru, održat će se u utorak, 5. ožujka, između 9,30 i 17,30 sati.

Objavljeno u Događanja

Prvoj ovogodišnjoj akciji prikupljanja krvi u Samoboru, održanoj na Autobusnom kolodvoru, pristupio je 151 darivatelj, među kojima i tri nova darivatelja. Rezultat akcije su 122 nove bočice krvi koja svakome koji se nađe u potrebi može spasiti i život. Zato su ove akcije u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Samobora, Svete Nedelje i Stupnika itekako plemenite.

Nova akcija na istom mjestu bit će priređena 5. veljače između 9,30 i 17,30 sati.

Objavljeno u Događanja
Četvrtak, 09 Kolovoz 2018 11:20

Samoborci u kolovozu prikupili 140 doza krvi

Nekako se uobičajilo da ljetne akcije darivanja krvi u Samoboru bilježe jako dobar odaziv. Tako je bilo i ovoga puta, kada se na redovnu akciju dobrovoljnog darivanja krvi na Autobusnom kolodvoru odazvalo 140 darivatelja.

Organizatore iz Gradskog društva Crvenog križa Samobora, Svete Nedelje i Stupnika i Zavoda za transfuzijsku medicinu posebno je razveselila činjenica da su akciji pristupila i četiri nova darivatelja, a zahvalu upućuju svima koji su došli.

Nova akcija na rasporedu je u utorak, 4. rujna, također u prostoru Autobusnog kolodvora u terminu od 10 do 13 i od 13,30 do 17 sati.

Objavljeno u Događanja

Ekipa Gradskog društva Crvenog križa Samobora, kao i dio gradskog stožera civilne zaštite, u danima vikenda obišli su područje Žumberka i tamo podijelili 35 paketa prehrambenih namirnica. Akcija je obuhvatila ne samo redovite korisnike usluga Crvenog križa, već i druga samačka ili obiteljska domaćinstva na Žumberku.

Izravno je podijeljeno 25 paketa na području Budinjaka, Novog Sela Žumberačkog, Pokleka i Stojdrage, a 10 ih je ostavljeno u Mjesnom odboru Budinjak, da ih njegovi predstavnici na čelu s predsjednikom Mirom Kovačevićem, razdijele po zaseocima do kojih još u potpunosti nisu bile očišćene prometnice.

Ekipi Crvenog križa, predvođenoj ravnateljicom Anicom Francetić Kufrin pomoglo je i četvero volontera Društva, iz Samobora i sa Žumberka.

Inače, djelatnice Crvenog križa žumberačko područje redovito obilaze svake srijede i potrebitim korisnicima donose razne namirnice i pružaju njegu i pomoć u kući. (izvor: Grad Samobor)

Objavljeno u Događanja

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti