fbpx

Subota, 25 Kolovoz 2018 06:21

Sveta Nedelja kreće s razvojem integriranog prijevoza

Napisao/la Redakcija
Sveta Nedelja kreće s razvojem integriranog prijevoza Grad Sveta Nedelja

Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec u prostorijama HŽ Putničkog prijevoza potpisao je Sporazum o dugogodišnjem partnerskom odnosu u razvoju željezničkog prometa i integriranog prijevoza putnika na području grada. Ovim Sporazumom Grad i HŽ Putnički prijevoz sukladno Strategiji prometnog razvoja Republike Hrvatske, uvažavajući interese i temeljne ciljeve poslovanja te težnju za razvojem suradnje u području integriranog prijevoza putnika na području grada uspostavljaju suradnju i partnerstvo na razdoblje od 10 godina u svim aktivnostima, planovima i projektima povezanim s razvojem željezničkog prometa i integriranog prijevoza putnika.

Suradnja i provedba aktivnosti provodit će se kroz dvije faze. Prva faza uključuje suradnju na području integriranog prijevoza putnika na području Grada Svete Nedelje uvođenjem javnog gradskog autobusnog prijevoza te integraciju s javnim željezničkim prijevozom, dok druga faza uključuje suradnja kroz zajedničku inicijativu za gradnju pruge i stajališta od Podsuseda do Svete Nedelje.

Grad se sklapanjem ovog Sporazuma obvezao na uvođenje javnog gradskog autobusnog prijevoza u cilju obavljanja, unaprjeđenja i razvoja integracije s HŽ Putničkim prijevozom.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti