fbpx

Petak, 08 Veljača 2019 12:28

Samoborci će svakog mjeseca odabrati najpozitivniju osobu

Napisao/la Redakcija

Od sad pa do kraja godine, svaki mjesec - novi pozitivac! Ove godine izbor najpozitivnije osobe trajat će čitavu godinu. Svakog mjeseca Udruga Pozitiva izabire najpozitivniju osobu, što znači da će na kraju godine biti 12 pozitivaca. Od tih 12 pozitivaca, u prosincu će se odabrati onu najpozitivniju koja će biti proglašena Najpozitivnijom osobom 2019. godine.

-Prije svega važno je napomenuti da osoba koju kandidirate može biti bilo tko. Važno je da kandidat donosi sreću i pozitivu vama, vašim bližnjima ili cijeloj zajednici. Osim titule Najpozitivnije osobe mjeseca/godine, slike pobjednika iskoristit će za izradu kalendara 2020. godine koje će i prodavati, a dio novca od prodaje ići će u humanitarne svrhe, organizaciji koju odabere konačni pobjednik- poručili su iz Udruge Pozitiva.

Više informacija možete pronaći na službenoj stranici Udruge Pozitiva.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti