fbpx
Ponedjeljak, 24 Rujan 2018 15:37

Samoborci će Dan Grada proslaviti uz Jinxe i Vojka Vrućinu

Napisao/la Redakcija

Povodom 776. rođendana, po prvi puta u karijeri u Samoboru će nastupiti grupa Jinx, u subotu, 20. listopada na Trgu kralja Tomislava. Koncert počinje u 21,00 sat, a nakon svirke posjetitelji će uživati u, već tradicionalnom, vatrometu u izvedbi Mirnovec Pirotehnike.

Samoborci i njihovi gosti zapjevat će tako uz hitove „Smijem se“, „Brazil“, „Ljeto“, „Na plaži“, „Koliko suza“, „Tamo gdje je sve po mom“, „Na čemu si ti“, „Da smo se voljeli manje“ i brojne druge uspješnice kojima su Jinxi uvijek iznova potvrđivali svoj status na sceni, što danas cijene ne samo oni koji ih prate od njihovih početaka, već i nova, mlada generacija publike. Uz bezvremenske hitove predstavit će i materijal s posljednjeg albuma „Pogrebi i pomiriši“.

Uoči Dana grada, u subotu, 13. listopada ispunit će se velika želja mladih Samoboraca, jer u Centar za mlade Bunker dolazi Vojko Vrućina. Splitski reper i glazbeni producent poznat je po svom radu u bendovima Dječaci i Kiša Metaka, a u 2018. odlučio je ponovno uploviti u solo vode. Vojkov povratak soliranju se pokazao odličnom odlukom jer je njegov prvi single “Zovi čovika” pregledan više od 700 000 puta u prva četiri mjeseca. Novim singlom „Pasta italiana“ povezao je nespojivo i time nastavio obarati vlastite rekorde. Grad Samobor sufinancira koncert povodom svoga rođendana, a ulaznice će biti u prodaji po simboličnoj cijeni od 20 kuna.

Program će i ove godine biti obogaćen kulturnim, sportskim i zabavnim događanjima, uz još jedno izdanje Festivala kotlovine, a odmah nakon Dana grada kreću i brojna kulturna iznenađenja u preuređenoj dvorani samoborskog kina.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti