fbpx
Petak, 28 Rujan 2018 06:28

Samobor za božićnice umirovljenika osigurao 670 tisuća kuna

Napisao/la Redakcija
Samobor za božićnice umirovljenika osigurao 670 tisuća kuna Grad Samobor

Božićnice i uskrsnice još su jedna u nizu socijalnih mjera kojima se nastoji osigurati bolji životni standard za sve građane i potvrditi teza kako je Samobor grad po mjeri čovjeka. Iznos božićnice ovisi o primanjima i socijalnom statusu pa će umirovljenici dobiti 200, 300 ili 500 kuna, a proračunom Grada Samobora osigurano je 670 tisuća kuna koje će se utrošiti u ovu svrhu.

Iz Gradske uprave obavještavaju umirovljenike s prebivalištem na području Grada, koji imaju mirovinska primanja do 2 tisuće kuna, kako mogu predati ispunjeni Obrazac za prijavu u evidenciju umirovljenika u terminu od 9. listopada do 2. studenoga. Obrazac se predaje na porti Gradske uprave, a osim na porti može se preuzeti i OVDJE. Uz popunjene obrasce obavezno je priložiti kopiju osobne iskaznice (obostrano) i zadnjeg odreska mirovine ili rješenja o mirovini (mora biti vidljiv OIB umirovljenika). Svaki umirovljenik obvezan je prijaviti mirovinska primanja po tuzemnoj i inozemnoj osnovi.

Isplata božićnica vršit će se u poslovnici FINE u Samoboru, u razdoblju od 12. studenog do 14. prosinca.

 

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti