fbpx
Utorak, 15 Svibanj 2018 14:09

Dugo Selo uvodi LED rasvjetu

Napisao/la IĐ/DSKR
Dugo Selo uvodi LED rasvjetu Dugoselska kronika

Grad Dugo Selo u narednih će mjeseci obnoviti javnu rasvjetu na svome području. Ugovor o obnovi potpisali su gradonačelnik Nenad Panian i direktor tvrtke Omega Software d.o.o. Goran Mihalić. Ugovor je vrijedan 7,2 milijuna kuna.

-Ovim potpisom Gradu dajemo nešto novo, uštedu energije, put u Europu i „svjetliju budućnost“. U idućih mjesec dana postavit će se sve lampe, LED rasvjetom zamijenit ćemo one koje ne zadovoljavaju standarde. Ušteda i kvalitetnija rasvjeta poboljšat će životne uvjete građanima- kazao je gradonačelnik Panian.

Na području Dugog Sela novom modernom LED rasvjetom zamijenit će se 2 402 rasvjetna tijela, a njihovom zamjenom ušteda bi trebala biti 67 posto.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
info@01portal.hr
091/576-4485

Nedavne vijesti