fbpx

Četvrtak, 08 Studeni 2018 18:28

Dugo Selo dobiva fitness park

Napisao

U Osječkoj ulici u tijeku su radovi na postavljanju fitness sprava, čime Grad Dugo Selo stvara kvalitetne uvjete svima onima koji se žele rekreirati. U buduće će svi zainteresirani moći rekreirati na osam sprava, za čiju je nabavku i postavljanje Grad osigurao oko 80 tisuća kuna.

-To je samo jedan od dijelova grada koji ćemo urediti za rekreaciju, koja nedostaje našem gradu. Upravo zbog toga, rekreacija na otvorenom je onaj dio koji će obogatiti grad. Napravili smo street workout park, uredili smo dio biciklističkih staza, kao i dječja igrališta prilagođena sportskim sadržajima, a budućnosti nam je u planu uređenje pomoćnog igrališta NK Dugo Selo umjetnom travom- ispričao nam je gradonačelnik Nenad Panian.

Kako smo mogli čuti ovo je početak uređenja Osječke ulice, gdje je već napravljen park za pse, a postoje i planovi za uređenje staza, jezera s potokom, pozornice te dječjeg igrališta čime bi se stvorili uvjeti u kojima bi svaki mještanin mogao pronaći neki sadržaj za sebe. 

 

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti