Za vožnju bez dozvole i pod utjecajem droge kažnjen s 25 tisuća kuna

48-godišnjak upravljao je osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita te se odbio podvrći vađenju krvi i urina, iako je preliminarnim testiranjem na prisutnost droga u organizmu utvrđena prisutnost droga

Prekršajni sud u Koprivnici kaznio je 48-godišnjeg muškarca novčanom kaznom od 24.600 kuna i zabranom vožnje na 15 mjeseci, jer je vozio bez položenog ispita i pod utjecajem droge.

Četrdeset osmogodišnji muškarac je zatečen u vožnji u četvrtak, 20. kolovoza, u 18,10 sati, u Novigradu Podravskom. Upravljao je osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita te se odbio podvrći vađenju krvi i urina, iako je preliminarnim testiranjem na prisutnost droga u organizmu utvrđena prisutnost droga, priopćili su iz Policijske uprave Koprivničko-križevačke.

U petak je doveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici, gdje mu je izrečena novčana kazna od 24.600 kuna i zabrana upravljanja motornim vozilima B kategorije na 15 mjeseci – kada za to stekne uvjete, tj. kada položi vozački.