Za vikend proslava dana Općine Stupnik

Nakon dvije pandemijske godine, Stupnik povodom Dana općine organizira dvodnevnu manifestaciju, koja će se održati u petak i subotu, 20. i 21. svibnja
stupnik

Nakon dvije pandemijske godine, Stupnik povodom Dana općine organizira dvodnevnu manifestaciju, koja će se održati u petak i subotu, 20. i 21. svibnja.

-Kulturno zabavni program povodom Dana Općine Stupnik ove godine traje dva dana. Zbog pandemije dvije godine nije bilo javnih događanja pa je ove godine program “pojačan” s više nastupa. Veselimo se Vašem dolasku- poručuju iz Općine.

Proslava počinje u petak u 20 sati na platou ispred Općinske zgrade nastupom KUD-a Kraluš i njihovih gostiju od 20 sati, dok će oko 21,30 započeti fešta uz TS Rapsodija.
Sljedećeg dana program se u prijepodnevnim satima seli na Sportski centar NK Stupnik, gdje će se održati sportska igraonica za djecu i njihove roditelje, dok će majstori roštilja i kotlovine svoje umijeće pokazati na natjecanju u spravljanju roštilja i kotlovine. Sve okupljene zabavljat će HIT Music band.

U večernjim satima program se seli na prostor ispred zgrade Općine, gdje će svoj nastup imati grupa Infinitas od 20 sati, nakon čega slijedi koncert Matije Cveka & The Funkensteins.

Događanja
Hrvatska
Općina
Stupnik
Zagrebačka županija