Za smrt pješakinje u Lučkom osumnjičen 18-godišnji vozač kamiona

Vozač se sumnjiči za izazivanje prometne nesreće i nepružanje pomoći, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja bit će prepraćen pritvorskom nadzorniku
Zagreb: Očevid na mjestu prometne nesreće u Ježdovečkoj ulici PIXSELL

Zagrebačka policija osumnjičila je 18-godišnjaka da je kamionom u srijedu ujutro izazvao prometnu nesreću u kojoj je u naselju Lučko poginula 77-godišnja pješakinja, čije je tijelo pronađeno u kanalu.

Policija je izvijestila da će 18-godišnjaka pritvoriti nakon što završi kriminalističko istraživanje, kojim ga sumnjiči da je u srijedu oko 6.30 sati izazvao nesreću na raskrižju Puškarićeve i Ježdovečke ulice u Lučkom u kojoj je poginula 77-godišnjakinja. Tijekom kompleksnog kriminalističkog istraživanja, s malo konkretnih tragova na mjestu događaja, sumnja je išla u smjeru nekoliko teretnih vozila, precizirala je policija.

Suzivši sumnju u kamion zagrebačkih registracija, policajci su kriminalističko-tehničkom obradom kamiona i krim istragom utvrdili da je kamionom u trenutku nesreće upravljao 18-godišnjak. Vozač se sumnjiči za izazivanje prometne nesreće i nepružanje pomoći, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja bit će prepraćen pritvorskom nadzorniku.

 

Crna kronika
Grad Zagreb
Hrvatska