Vukovar donirao 200 tisuća kuna za ublažavanje posljedica potresa u Zagrebu

Prijateljskom Gradu Zagrebu ovom prigodom čestitamo 31. svibnja, Dan grada Zagreba i blagdan nebeske zaštitnice Majke Božje od Kamenitih vrata uz želju da se glavni grad Lijepe naše čim prije obnovi te zasja u svome novom ruhu još ljepši i jači negoli je bio prije ove nepogode, izvjestili su iz vukovarske gradske uprave

Borna Filić/PIXSELL

Grad Vukovar odlučio je Gradu Zagrebu donirati 200.000 kuna za ublažavanje posljedica potresa.

– Prijateljskom Gradu Zagrebu ovom prigodom čestitamo 31. svibnja, Dan grada Zagreba i blagdan nebeske zaštitnice Majke Božje od Kamenitih vrata uz želju da se glavni grad Lijepe naše čim prije obnovi te zasja u svome novom ruhu još ljepši i jači negoli je bio prije ove nepogode, izvjestili su iz vukovarske gradske uprave.

Podsjeća se kako je 22. ožujka ujutro Zagreb i šire gradsko područje pogodio snažan potres koji je prouzročio veliku materijalnu štetu.

– Vukovarci su se više puta uvjerili kako se pravi prijatelji poznaju u nevolji. Jedan od takvih prijatelja grada Vukovara svakako je grad Zagreb. Iz tog smo razloga sve raspoložive resurse našega grada stavili na raspolaganje Zagrebu kako bismo pomogli u sanaciji šteta uzrokovanih potresom, poručuju vukovarske gradske vlasti.