Ponos Zagrebačke županije

VIDEO: Pogledajte priču Ivana Vlainića iz Samobora, dobitnika Nagrade Zagrebačke županije

Vlainićeva posvećenost i entuzijazam u području tehničke edukacije i inovacija čine pozitivnu razliku u promociji i ugledu Zagrebačke županije u zemlji i svijetu
ivan vlainić Dražen Kopač

Na nedavno održanoj svečanoj sjednici Županijske skupštine u povodu Dana Zagrebačke županije – 17. srpnja, Nagrada Zagrebačke županije za doprinos ugledu i promociji županije u zemlji i svijetu dodijeljena je Ivanu Vlainiću iz Samobora.

Ivan Vlainić je iznimno predan nastavnik elektrotehničke grupe predmeta u Srednjoj strukovnoj školi u Samoboru. Također, ističe se kao voditelj Inovatorske sekcije, koja potiče inovativnost i kreativnost među učenicima.

Kroz svoj rad kao mentor, Ivan Vlainić je sudjelovao na stotinjak županijskih, državnih i međunarodnih natjecanja, što je značajno pridonijelo promidžbi tehničke kulture. Njegova potpora i stručnost motiviraju učenike da razvijaju svoje tehničke vještine te ostvaruju izvanredne rezultate na natjecanjima. Organizator je i sudionik mnogobrojnih predavanja, okruglih stolova, radionica i konferencija te tako doprinosi širenju svijesti o važnosti tehničkog znanja i tehnološkog napretka.

Nagrada Zagrebačke županije predstavlja zasluženo priznanje za Ivana Vlainića, čija posvećenost i entuzijazam u području tehničke edukacije i inovacija čine pozitivnu razliku u promociji i ugledu Zagrebačke županije u zemlji i svijetu.

Ostalo
Samobor