Moderan objekt

VIDEO/FOTO: Dugo Selo dobilo novi Turistički centar: Ovo je važan korak prema podizanju standarda usluga i unaprjeđenju turističke ponude

Turistička zajednica Grada Dugog Sela otvorila je novi Turističko-informativni centar. Centar odražava kvalitetu koju Grad Dugo Selo kao kontinentalna turistička destinacija zaslužuje
DSC_4294

Prvi dojam je iznimno važan, a ovaj novi prostor ostavlja profesionalni dojam na posjetitelje, što će zasigurno povećati kvalitetu usluga koje naša Turistička zajednica nudi. Otvaranje novih prostorija važan je korak prema podizanju standarda usluga i unaprjeđenju turističke ponude, a direktorica Turističke zajednica Grada Dugog Sela Karmela Vukov Colić i gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian uvjereni su da će to doprinijeti boljem iskustvu svih koji posjete naš prekrasni Grad Dugo Selo.

– Jako nam je drago, to je mali prostor, ali za nas jako velik i po prvi put Dugo Selo dobiva mjesto na kojem će svi posjetitelji koji dođu u naš grad moći dobiti relevantne informacije o Dugom Selu i o našoj turističkoj i inoj ponudi – rekla je Karmela Vukov Colić.

Istaknula je da će TIC biti mjesto gdje ćemo Turistička zajednica moći prikupljati neke informacije vezane uz broj turista, broj posjetitelja i turizam u Dugom Selu.

– Tako da mi je baš jako drago da ga otvaramo danas i da ga otvaramo baš posebno ovdje u Kulturnom centru- naglasila je.

Podsjetila je da je obnovljena zgrada bivšeg Doma zdravlja, a sad Kulturno informativnog centra služi kao multifunkcionalan prostor u kojem ne samo da je evo danas otvoren turističko informativni centar nego su na prvom katu i novi uredi Turističke zajednice Grada Dugog Sela.

Povijesni događaj 

Gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian istaknuo je da je otvaranje Turističko informativnog centra jedan specijalan trenutak, događaj koji na poseban način obilježiti povijest Dugog Sela.

– Grabimo naprijed velikim koracima, vođeni novim idejama, novim putevima i sad imamo mogućnost pozvati sve goste iz Hrvatske, Europe i ostatka svijeta, da posjete naš grad – rekao je Panian.

Naglasio je da je bitno da će posjetitelji imati priliku u Turističkom info centru, informirati se o svemu što grad Dugo Selo nudi, ali ne grad kao grad kao zgrade ili objekti već kao ljude koji u njemu žive,

– Imao na što biti ponosni, na sve ono što su naši preci u proteklih 800 godina stvorili u ovom gradu na ponos svih građana- istaknuo je Panian dodavši da je Grad Dugo Selo mjesto gdje se grad spaja s prirodom i kao takav idealan za mali odmor.

Aktualno
Događanja
Dugo Selo
Turizam