Veliki povratak legendarnih Dregera u Boogaloo

Puno je vremena prošlo od zadnjeg koncerta Dregermajster Crewa koji se ponovno odlučio okupiti, popiti koji konjačić, istretirati preparate i počastiti pučanstvo novim audioseks spektaklom. Sve to dogodit će se u zagrebačkom klubu Boogaloo u petak, 4. svibnja. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 25 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu. Informacije o drugim izvođačima koji će obogatiti ovu istinsku feštu u svakom smislu bit će dostupne uskoro.

„Nakon gotovo tri godine od zadnjeg nastupa i pet od zadnjeg albuma ponovno su se skupili Dreger vrckavi. Kaj je najbolje, imali smo već i skoro pa gotov album, ali onda su nas životne situacije odvele u drugim smjerovima. Dosadilo nam je čitati pitanja kad će novi album pa smo uzeli Dregerbojs studio u suradnji s Fatbojsima, s kojima i dijelimo članove i krenuli sa snimanjem novog albuma. Dosta dobro ide, par traka je već gotovo, neke ekskluzive ćete moći ćuti na našem koncertu. Na koncertu očekujte svašta, probe traju već 2 mjeseca, pripremamo puno iznenađenja i bit će veselo, kao i na svakom Dreger koncertu! Izvodit ćemo stvari sa svih albuma te stvari s novog albuma, a i gosti će osigurati da sve bude na nivou. Vidimo se!“ rekao je Rofellos, jedan od osnivača Dregermajster Crewa.

Od 2008. godine pa na ovamo, famozna audioseks skupina Dregermajster Crew predstavlja sve ono loše čega su se ljudi oduvijek sramili. Iza sebe su do sada ostavili četiri albuma (Str8 From The Klet, Nemoj Strugat, Rostna Piva i Mlada Prknad, Šampionat 2013: Borba Frente, Borba!), par zanimljivih gostovanja i hektolitre popijenog alkohola. Rijetki živući danas nisu još čuli za njih. Imaju više članova nego Wu Tang (10), a mogu popiti više od Šeksa i Grdovića zajedno što su nebrojeno puta empirijski dokazali.

Na povratničkom koncertu izvodit će stvari sa zadnja dva albuma veselih imena “Rostna Piva i Mlada Prknad” i “Šampionat 2013: Borba Frente, Borba!”, a publiku će počastiti pokojom poskočicom s nikada završenog i objavljenog albuma “Pop Album/ Svemu je kumovao alkohol” što ovoj svečanosti svakako daje posebnu notu.

Nakon Dreger showa, za afterparty će biti zaduženi sami Dregeri u kombinaciji:
DJ Chill (Hip Hop Klasika kako odgovara jednom klasičaru kao što je DJ Bunar)
DJ Noki Nole (Hip Hop tvrdoća)
Rofellos (Grime divljanje)
Blaw:Blaw (Veseli mušketiri biraju najradosnije od Trapa i Bassa)

FACEBOOK PAGE http://www.facebook.com/dregermajstercrew
YOUTUBE KANAL http://www.youtube.com/user/Dregermajster?feature=watch

 

Fb event: https://www.facebook.com/events/138521676833544/