Večeras se otvara Ljetna pozornica Bundek

Tamburaški orkestar HRT-a i Kvartet Gubec otvaraju večeras program Ljetne pozornice Bundek koji će trajati sve do 16. srpnja

Tamburaški orkestar HRT-a i Kvartet Gubec otvaraju večeras program Ljetne pozornice Bundek koji će trajati sve do 16. srpnja. U sklopu ovogodišnjeg programa posjetitelje očekuju izvedbe brojnih glazbeno-scenskih djela, a devet biranih koncerata svakako su poziv na glazbeno osvježenje uz jezero i uživanje u prekrasnoj glazbi.

Uz spomenute na Ljetnu pozornicu stiže Zagrebačka filharmonija koja će među ostalim izvesti “Moj Zagreb, tak imam te rad”, koncert posvećen Nikoli Tesli, a tu su i dvije večeri komorno opernog kazališta Opera b.b., 11. i 13. srpnja.

Kao i prijašnjih godina publika će i ove imati priliku poslušati koncert puhačkih orkestara, 12. srpnja, a tu je i projekt SoulBeat, 14. srpnja, u kojem se isprepleću ritam i moćan soul vokal Ivane Galić.

Program još predviđa koncerte u suradnji s Hrvatskom glazbenom mladeži, naime one Ethno Croatije, Salsa banda Filosofia te projekta Graz-Zagreb Connection.

Naposljetku, ulaz na sve programe je slobodan, dok informacije vezane uz program i raspored koncerata možete popratiti OVDJE.