UNIJA BETON donirala vrijednu sportsku opremu NK Dugo Selo

Klub je isto tako za potrebe Škole nogometa i natjecanja u ligama, a s ciljem da cijeli pogon, zajedno s prvom momčadi bude jednoobrazan, osigurao bijele dresove što će također dati jednu sasvim novu dimenziju imidžu i izgledu kluba

Nogometni klub Dugo Selo dobio je veliku donaciju sportske opreme vrijednu preko sto tisuća kuna, doniranu od strane tvrtke UNIJA BETON d.o.o.. Predsjednik Damir Fintić istaknuo je kako će oprema dobro doći u daljnjem radu kluba.

-Ovo u povijesti kluba, koji je osnovan davne 1923. godine, nije zabilježeno da je ovakva donacija, u ovakvoj vrijednosti i obimu dobivena ikada. To je donacija koja je hvale vrijedna i koja nam daje snagu i motiv da pokažemo zahvalnost na terenu osvajajući bodove. Prva momčad obučena je od glave do pete, radna zajednica također, a za školu nogometa je dobiveno 100 novih lopti. Na nama je da to opravdamo na terenu, jer jedino se tako možemo zahvaliti našem donatoru. Klub je isto tako za potrebe Škole nogometa i natjecanja u ligama, a s ciljem da cijeli pogon, zajedno s prvom momčadi bude jednoobrazan, osigurao bijele dresove što će također dati jednu sasvim novu dimenziju imidžu i izgledu kluba. Pozivam ujedno i druge poslovne subjekte, pravne i fizičke osobe da prepoznaju i pomognu razvoju Škole nogometa kao i u daljnjem radu kluba i ostvarenju ciljeva i ambicija- kazao je Fintić.

Lovro Darojković, vlasnik tvrtke UNIJA BETON, ujedno je i član uprave kluba.

-Želimo da imate najbolje uvjete, kvalitetnu opremu, dobre i pripremljene terene, struku koja će vas pratiti i da sve ono što radite,da budete uzor, dobar primjer budućim generacijama koje dolaze koje vole nogomet. Lopta i nogomet je najljepša sporedna stvar na svijetu i to manje-više svi volimo. Ono što je prije svega najvažnije je zajedništvo, zajedništvo svih nas koji smo uz klub i koji volimo nogomet- poručio je Darojković.