Podružnica umirovljenika Ključ

Umirovljenici iz Ključa još uvijek su sportski aktivni

Održana je skupština Podružnice umirovljenika Ključ
334072328_202819012356588_2741931988871831970_n

Podružnica umirovljenika Ključ prošle godine imala je oko 110 članova, a tijekom godine upisalo se šest novih, dok je 11 članova manje radi smrti ili su se ispisali. Istaknuli su kako je druga polovica godine bila puno aktivnija od prvih šest mjeseci kada su još vrijedile određene korona mjere. Ono što je trajalo cijelo vrijeme, ponekad uz nužne mjere, bila je posjeta bolesnih i ispraćaj preminulih članova. Uz osam posljednjih ispraćaja, obišli su i 15 puta svoje bolesne članove.

Oni zdraviji i spremniji sudjelovali su na susretima umirovljenika ZŽ u Dugom Selu u potezanju užeta, streljaštvu i pikadu. Ostatak godine bio je rezerviran za izlete na more ili druženja u organizaciji općinske udruge, a organiziran je i jedan izlet u Ogulin u organizaciji same podružnice zajedno s članovima iz Drenja. Aktivnosti nisu stale ni krajem godine kad je posjetama obradovano 24 člana starija od 80 godina.

Sve ove detalje mogli su čuti članovi i gosti na Skupštini Podružnice umirovljenika Ključ, a prije službenog dijela imali su priliku čuti kratko predavanje zapovjednika VZ Općine Brdovec Maria Levaka o detaljima na koje je nužno obratiti pozornost u kućanstvu ili na otvorenom, a sve s ciljem zaštite od požara.

Brdovec
Događanja