U Zaprešiću predstavljen program SDP-a za svibanjske izbore

Program je predstavljen u elektroničkom obliku, a sastavljen je na temelju dugogodišnjih razgovora s građanima i analiza problema i potreba u gradu

Zaprešićki SDP predstavio je svoj program za nadolazeće lokalne izbore u svibnju 2021. godine. Program je predstavljen u elektroničkom obliku, a sastavljen je na temelju dugogodišnjih razgovora s građanima i analiza problema i potreba u gradu. Sada je red na građanima Zaprešića da ga prouče i predlože promjene, izmjene ili nove ideje, ono što oni smatraju da bi u gradu trebalo mijenjati.

Kako je napomenuo Denis Begić, kandidat za gradonačelnika Zaprešića i predsjednik Gradske organizacije SDP-a Zaprešić, program su zapravo pisali sami građani i prvi je predizborni program u povijesti Zaprešića koji je stavljen na otvorenu javnu raspravu.

Rasprava je otvorena do kraja ožujka, pa iz gradske organizacije pozivaju građane da šalju svoje prijedloge, pitanja, kritike ili jednostavno komentiraju putem društvenih mreža, kako bi se prijedlozi razmotrili i uvrstili u Program s kojim će nastupiti na lokalnim izborima, a sve kako bi zajedno s građanima pripremili plan za bolji i ljepši Zaprešić.