Stanje u prometu

U Zagrebu privremena regulacija prometa

Danas je od 18:30 do 19:30 sati zabrana prometa Ulicom Hrvatske bratske zajednice i Avenije Većeslava Holjevca (zapadni i istočni kolnik) od raskrižja s Ulicom grada Vukovara do Avenije Dubrovnik
gužva promet jadranski most zagreb Igor Kralj/PIXSELL

Kolnici su jutros mjestimice mokri ili vlažni i skliski, mogući su odroni te Hrvatski autoklub vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama i održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Pojačan promet tijekom dana očekuje se na gradskim prometnicama i obilaznicama te usporen na dionicama cesta gdje traju radovi.

Zbog radova na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići kroz tunel Konjsko, zbog miniranja, kratkotrajno u maksimalnom trajanju do 15 minuta, prekida se promet u oba smjera subotom u tri navrata u dnevnim terminima, kroz tunele Mala Kapela i Konjsko vozi se dvosmjerno jednom tunelskom cijevi, a između tunela Čelinka i Ledenik dvosmjerno jednom stranom kolnika. Također zbog radova na autocesti A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva zatvoreni su izlazni kraci čvora Učka (Matulji) iz smjera Rupe i Zagreba u smjeru Opatije i Pule, a promet se preusmjerava na čvorove Rijeka zapad i Jurdani.

Danas i sutra zbog održavanja međunarodne atletske utrke Zagrebački proljetni polumaraton na snazi je privremena regulacija prometa. Danas je od 18:30 do 19:30 sati zabrana prometa Ulicom Hrvatske bratske zajednice i Avenije Većeslava Holjevca (zapadni i istočni kolnik) od raskrižja s Ulicom grada Vukovara do Avenije Dubrovnik.

Do 17 sati zatvorena je izlazna rampa iz grada Dubrovnika prema Župi Dubrovačkoj (DC8). Obilazak: Zagrebačka-Ulica kralja Petra Krešimira IV-Ulice Druge Dalmatinske brigade-DC8.

Na graničnim prijelazima Bajakovo i Tovarnik zabilježena su duža čekanja u teretnom prometu.

Grad Zagreb
Hrvatska
Prometni servis