Policija objavila detalje tragedije

U tunelu se sudarili automobil i teretnjak. Dvije osobe poginule, troje ozlijeđenih

Tri putnika ispala su iz automobila
Rijeka: Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u tunelu Pećine Nel Pavletić/PIXSELL

U teškoj prometnoj nesreći sinoć u tunelu Pećine u Rijeci, sudjelovali su osobno i teretno vozilo riječkih registracija, a poginule su dvije osobe iz osobnog vozila, dok su tri ozlijeđene, izvijestila je o rezultatima višesatnog očevida primorsko-goranska policija.

​Nesreća na DC 404 u tunelu Pećine dogodila se sinoć oko 21:40 sati, a prema dosad utvrđenom, 19-godišnji vozač osobnog vozila kretao se neprilagođenom brzinom iz smjera Vežice prema centru Rijeke. U jednom trenutku, u nepreglednom zavoju, izgubio je nadzor nad vozilom i prešao na lijevu stranu kolnika te se izravno sudario s teretnim vozilom iz suprotnog smjera kojim je upravljao 62-godišnjak, priopćila je Policijska uprava primorsko-goranska.

Od siline udarca osobno vozilo zarotiralo se na kolniku i pritom su trojica putnika ispala iz vozila. Dvojica putnika, u dobi od 19 i 50 godina umrli su na mjestu nesreće, dok su treći putnik i vozač osobnog vozila ozlijeđeni. Ozlijeđenim osobama medicinska pomoć pružena je u KBC Rijeka. Obojici vozača, i osobnog (19) i teretnog vozila (62), dijagnosticirane su teške ozljede, dok je 20-godišnji putnik iz osobnog vozila lakše ozlijeđen.

Crna kronika
Hrvatska