U teškoj prometnoj nesreći poginuo mladi policajac

26-godišnjak je sletio s ceste, nakon čega se zbog udara u stepenice obiteljske kuće, automobil preokrenuo u zraku

U prometnoj nesreći kod Grubišnog Polja na mjestu je poginuo 26-godišnji policajac, izvijestila je PU bjelovarsko-bilogorska.

Oko 18 sati 26-godišnji vozač iz Grubišnog Polja upravljao je osobnim automobilom marke Volkswagen Golf, a kretao se Ulicom kralja Tomislava u naselju Velika Barna. Dolaskom u neposrednu blizinu obilteljske kuće na kućnom broju 120, uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste, desnim kotačima zahvatio je bankinu i nastavio se kretati po putnom jarku, vozilom prešao preko putnog mosta, nakon čega je prednjim lijevim krajem vozila udario u betonske prilazne stepenice kuće navedenog kućnog broja. Nakon udara, automobil je odbačen u zrak gdje se preokrenuo oko svoje osi i potom pao na tlo.

– U ovoj prometnoj nesreći, uslijed zadobivenih ozljeda, na mjestu događaja preminuo je 26-godišnji vozač. Stradali vozač je policijski službenik Policijske postaje Grubišno Polje i u trenutku prometne nesreće bio je izvan službe u civilnom odjelu, navodi se u policijskom priopćenju.