U Savi kod Strmca pronađeno tijelo 21-godišnjaka koji je ubijen u Zagrebu

Prije osam dana dovršeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje na ubojstvo, a sada pronađeno i tijelo

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke, prije osam dana, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje ubojstva 21-godišnjaka.

Sumnja se da je ubijeni 7. ožujka oko 17 sati iz Osijeka doputovao u Zagreb nakon čega se uputio na nasip rijeke Save u blizini naselja Prečko odakle je s mobilnog telefona nazvao oštećenog kojeg od ranije kratko poznaje i pozvao ga da dođe na to mjesto. Na njegov poziv 21-godišnjak je pristao te nedugo nakon poziva došao do nasipa, a nakon što su jedno vrijeme razgovarali spustili su se do same obale rijeke Save da bi u jednom trenutku 19-godišnjak na za sada neutvrđen način ubio 21-godišnjaka, a potom njegovo tijelo bacio u rijeku.

Peta dana kasnije 28. ožujka oko 14.30 sati u Strmcu Bukevskom u rijeci Savi pronađeno je tijelo nepoznate muške osobe. Tijelo je prilikom šetnje uočio građanin i to dojavio policiji. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, da bi jučer bio utvrđen identitet osobe čije je tijelo građanin pronašao te je potvrđeno da se radi o ubijenom 21-godišnjaku.