Više od 1200 sudionika

U Jastrebarskom održani 28. sportski susreti umirovljenika Zagrebačke županije

Dan nakon sportskih održani su i susreti pjevačkih zborova umirovljenika
susreti umirovljenika

Zajednica udruga umirovljenika Zagrebačke županije ovog je vikenda u Jastrebarskom organizirala tradicionalne 28. sportske susrete umirovljenika i nastup pjevačkih zborova i glazbenih sastava. Na sportskim susretima bilo je više od 1200 umirovljenika koji su se kroz 167 ekipa natjecali u šest disciplina.

Susrete je otvorio zamjenik župana Ervin Kolarec koji se zahvalio umirovljenicama na svemu što su napravili za Zagrebačku županiju.

– Kroz svoj radni vijek svojim ste nas radom i trudom zadužili, a mi u Županiji smo toga itekako svjesni te vam i ovom prilikom želim zahvaliti na svakom vašem doprinosu, rekao je Kolarec te naglasio kako će temeljem natječaja u ovoj godini Zajednici biti dodijeljeno 153.468,00 eura.

Sudionicima susreta također su se obratili predsjednik Udruge umirovljenika Jastrebarskog Stipe Bučar, predsjednik Zajednice udruga umirovljenika Zagrebačke županije Josip Jakopač, gradonačelnik Jastrebarskog Zvonimir Novosel te predsjednica Matice umirovljenika Hrvatske Višnja Fortuna.

Dan nakon sportskih održani su i susreti pjevačkih zborova umirovljenika kojim je nazočila pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje Ksenija Čuljak.

Događanja
Jastrebarsko
Zagrebačka županija