U Ivanić-Gradu zaključen europski projekt Rukometnog saveza Zagrebačke županije “Ravnopravnost žena u rukometu”

Rukometni savez Zagrebačke županije održao je u Hotelu Sport u Ivanić-Gradu, od 8. do 10. listopada, završnu, četvrtu, radionicu svog EU projekta pod nazivom „Ravnopravnost žena u rukometu“
RSZŽ-slika radionica L.B.Ć. 1

Rukometni savez Zagrebačke županije održao je u Hotelu Sport u Ivanić-Gradu, od 8. do 10. listopada, završnu, četvrtu, radionicu svog EU projekta pod nazivom „Ravnopravnost žena u rukometu“.

Sudionici ovog završnog okupljanja bili su projektni tim Rukometnog saveza Zagrebačke županije, partnerski timovi iz Ženskog rukometnog kluba iz Kozarmislenya kod Pečuha i Fakulteta za sport i tjelesni odgoj iz Beograda, predstavnici Ureda pravobraniteljice za ravnopravnost spolova RH, Ministarstva turizma i sporta, HRS-a, HOO, predstavnici uprava ženskih rukometnih klubova i trenera iz Zagrebačke županije, predstavnici Zbora rukometnih sudaca Zagrebačke županije, Upravni odbor RSZŽ i novinari.

Za pokazni dio radionice, koja je održana u dvorani Žeravinec bile su pozvane po dvije igračice god.’05./06 iz svih županijskih ženskih rukometnih klubova. Sudionike radionice pozdravili su zamjenik gradonačelnika Ivanić-Grada Tomislav Cuvaj i gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian. Radionicu je vodila dopredsjednica i voditeljica projekta Daniela Horvat. Po temama su govorili dr.sc. Lidija Bojić-Ćaćić iz HRS-a, doc. dr.sc. Katarina Ohnjec, članica projektnog tima RSZŽ, dopredsjednica HOO Morana Paliković Gruden, i novinar Marin Šarec, a poslije je održana i konferencija za novinare.

U dvorani Žeravinec“održana je pokazna vježba treninga za djevojčice mlađih dobne skupine, gdje su trening vodile trenerice Katarina Ohnjec i regionalna suradnica HRS-a i koordinatorica Dubravka Tunjić. Nakon toga odigrana je međusobna rukometna utakmica koju su sudile članice projektnog tima, Sanja Hanić i Jelena Vujić.

Hrvatska
Sport
Zagrebačka županija