U Ivanić-Gradu u subotu humanitarna akcija “Djeca za djecu”

Prikupljanje igračaka održat će se u Pučkom otvorenom učilištu Ivanić-Grad održat će se u subotu, 3. prosinca od 8:00 do 11:00 sati

Humanitarna akcija „Djeca za djecu” održat će se i ove godine, kako bi se pomoglo djeci koja žive bez osnovnih životnih uvjet.

-Postoje korisnici ustanova, domova koji trebaju pomoć. Postoje djeca koja nemaju. Koja za Svetog Nikolu i Božić ne žele neke skupe igračke, već žele ono što mi ostali imamo svaki dan, žele obitelj, veselje, druženje i poneku sitnicu. Većina nas ima u svojim domovima neku igračku, knjigu ili slikovnicu koja je zaboravljena, s kojom se nitko ne igra, a za kojom vapi neki mali dječak i djevojčica- u najavi akcije će koordinatorica Mirna Češković, koja ističe kako je cilj akcije prikupljanje igračaka, knjiga i slikovnica.

Prikupljanje igračaka održat će se u Pučkom otvorenom učilištu Ivanić-Grad održat će se u subotu, 3. prosinca od 8:00 do 11:00 sati.

-Ako netko ne može doći u određeno vrijeme, može se javiti na broj 095/899-1014 kako bi se dogovorili oko naknadnog preuzimanja igračaka. Dragi sugrađani, pokažite i ove godine da imate veliko srce i da ste spremni pomoći onima kojima je to potrebno. Sudjelovanjem u akciji, razveselit ćete mnogo dječice!- naglasila je Mirna Češković.