U Farkaševcu započeli radovi na izgradnji vodovoda

Povijesni dan za Općinu Farkaševac
DSC_4509 Općina Farkaševac

Nakon najava o gradnji vodovoda danas su u Kablu iskopani prvi metri i počelo je postavljanje cijevi u sklopu Regionalnog vodoopskrbnog sustava Zagrebačke županije – Zagreb istok.

–Danas su krenuli radovi na vodovodu. To je vodovod o kojem već dugo pričamo, Zagreb istok, koji pokriva i naše područje. Radovi su počeli na području sela Kabal, radi se trenutno na magistralnom vodu, jer vodu dobivamo preko Vukšinca do Kabla gdje će biti postavljen i vodotoranj. Dalje će ići mreža po selima i svako domaćinstvo će dobiti vodu u svoju kuću i priključak besplatno. Domaćinstva koja se još nisu prijavila ovim putem bih molio da se prijave za priključak koji će kako sam rekao biti besplatan– rekao je načelnik Općine Farkaševac Dražen Draganić.

Za realizaciju besplatnog priključka potrebno je podnijeti Zahtjev za priključenje na javnu vodoopskrbu kod javnog isporučitelja vodnih usluga Vodoopskrba i odvodnja Zagrebačke županije d.o.o. na adresi: Poslovna jedinica Vrbovec, Kolodvorska ulica 29, 10340 Vrbovec.

Farkaševac
Hrvatska
Izbor urednika
Općina
Zagrebačka županija