Otvoren bazen

U Čazmi počela sezona kupanja

Kombinacija kupanja i sladoleda - prava ljetna uživancija!
U Čazmi je otvoren prvi javni biološki bazen u Hrvatskoj Damir Spehar/PIXSELL

U utorak, 9. srpnja svoja vrata posjetiteljima otvorilo je prvo javno biološko kupalište u Hrvatskoj – Biološko kupalište Biopark Čazma.

Odaziv kupača, koji na dan otvorenja nisu morali platiti ulaznicu, bio je odličan, a osvježenje u vidu kupanja stiglo je u pravi čas, s obzirom na aktualne visoke temperature. Uz besplatan ulaz, djecu je prilikom otvorenja dočekalo još jedno iznenađenje – svako dijete počašćeno je besplatnim sladoledom! Kombinacija kupanja i sladoleda – prava ljetna uživancija! Nadamo se da će se dobra sezona nastaviti i u narednim danima.

Ovo jedinstveno kupalište prostire se na površini od 1 500 četvornih metara i sastoji se od tri dijela s različitim dubinama, od 35 cm do 3 metra, pružajući mogućnosti za plivanje i opuštanje različitim uzrastima. Uza sam bazen, posjetitelje čeka i uređeno sunčalište s velikim brojem suncobrana, tuševi te kabine za presvlačenje. Također su dostupni sadržaji poput igrališta za odbojku na pijesku i dječjeg igrališta, pružajući mogućnost za aktivno provođenje vremena na bazenu.

Cijena ulaznica tijekom tjedna iznosi 2 eura za djecu i 3 eura za odrasle, dok nakon 16 sati djeca plaćaju 1,5 eura, a odrasli 2 eura. Vikendom su cijene ulaznica 4 eura za djecu i 5 eura za odrasle, a dostupni su i posebni obiteljski paketi te posebne cjenovne kategorije za umirovljenike te osobe s invaliditetom.

Čazma
Događanja