Tvrtka Fastness daljnji će razvoj graditi iz Inkubatora u Ivanić-Gradu

Kristijan Škarica: Ovo će nam svima donijeti puno dobroga

Ulazak u Inkubator s velikim nestrpljenjem dočekao je i Kristijan Škarica iz Ivanić-Grada, vlasnik tvrtke Fastness, koja se bavi pametnim smart rješenjima. Inače, gospodin Škarica osnivač je i dva start upa, Redigo i Diznia.

-Osim toga bavim se s još nekoliko projekata, jer ja sam veliki start up fan, a želja mi je da organiziram i neka natjecanja za start upove, gdje će biti uključeni osnovnoškolci, srednjoškolci i studenti, kako bi mogli promovirati njihove ideje- kaže nam Škarica, koji ima samo pozitivna iskustva glede Inkubatora.

-Ove će nam svima donijeti puno dobroga. To je ta dodatna vrijednost, jer ovdje se svi možemo povezati, a što nas je više na jednom mjestu možemo i kvalitetnije izaći na tržište. Najbitnije je okrupniti svu mladež i ne dozvoliti im da odlaze iz zemlje- ističe Kristijan koji vjeruje da se i u Hrvatskoj može uspjeti.

-Treba biti uporan i ustrajan, jer cijeli ovaj proces je težak, no isplati se boriti- zaključio je Škarica, kojem je trebalo pet godina mukotrpnog rada kako bi došao do pozicije na kojoj se sada nalazi.