TOMO MEDVED IZ SAMOBORA: Vjerujem kako će ova lista biti relativni pobjednik u ovoj izbornoj jedinici

Tražimo vaš glas kako bismo u partnerstvu s vama nastavili graditi Hrvatsku, poručio je ministar Tomo Medved iz Samobora
MEDVED

U sklopu posjeta Samoboru, kandidati s liste HDZ-a za VII. izbornu jedinicu družili su se s građanima Samobora na središnjem trgu kralja Tomislava. Uz nositelja liste i ministra branitelja, Tomu Medveda, s građanima su se družili Domagoj Ivan Milošević te kandidati iz Samobora Davor Ivo Stier i Tomislav Masten.

-Nakon uspjeha i rezultata Vlade Andreja Plenkovića i postignuća na svim našim rezultatskim područjima, odgovorno stajemo pred naš narod i tražimo povjerenje za novi mandat. Program Sigurna Hrvatska garancija je za nastavak kontinuiteta ozbiljne i odgovorne politike. Pokazali smo da znamo, možemo i da se znamo nositi sa svim okolnostima- kazao je nositelj HDZ-ove liste za VII. izbornu jedinicu Tomo Medved rekavši kako je ova Vlada sačuvala 500 tisuća radnih mjesta.

-Tražimo vaš glas kako bismo u partnerstvu s vama nastavili graditi Hrvatsku- poručio je Medved, koji vjeruje kako će njihova lista bili relativni pobjednik izbora u ovoj jedinici te osvojili minimalno šest saborskih mandata.

Ovom prilikom ministar branitelja osvrnuo se i na stanje u svom resoru.

-Prisjetite se samo kakvo je bilo stanje tadašnje Vlade prema Domovinskom ratu i hrvatskim braniteljima. Ono što raduje je ozračje u društvu gdje su Domovinski rat i hrvatski branitelji najsnažniji temelj naše suvrenosti. Osim toga donijeli smo Zakon o hrvatskim braniteljima, a u tom smjeru nastavljamo i dalje. Branitelji su to zaslužili- ponovio je ministar Medved rekavši kako je pred njima još uvijek puno posla.

Hrvatska
Intervju
Politika
Zagrebačka županija