TIHOMIR ĐURAS, kandidat za načelnika Općine Brckovljani: Predanim radom možemo ostvariti sve zacrtano

Osim HDZ-a, podršku Đurasu daju Stjepan Kožić Nezavisna lista, Hrvatska stranka umirovljenika i Bandić Milan 365-Stranka rada i solidarnosti
DSC_2505 Arhivska fotografija

Tihomir Đuras, koji je u rujnu prošle godine na prijevremenim izborima za načelnika Općine Brckovljani donijevši po prvi puta pobjedu HDZ-u i na nadolazećim izborima bit će kandidat za načelnika Općine. Osim HDZ-a, podršku Đurasu daju Stjepan Kožić Nezavisna lista, Hrvatska stranka umirovljenika i Bandić Milan 365-Stranka rada i solidarnosti.

-Idemo po novi mandat. Zapravo, mi nismo ni stali, jer radili smo cijelo vrijeme- istaknuo je Đuras, te najavljuje nove korake ako dobije povjerenje mještana za novi mandat.

-I dalje ćemo nastojati poboljšavati životne uvjete u svim našim sredinama. Vjerujem kako ćemo u narednom mandatu izgraditi novi vrtić, podići komunalni standard na još jedan veći nivo. Također, naglasak ćemo staviti i na gospodarski razvoj, te na našu Poduzetničku zonu gdje je želja imati i Inkubator. Vjerujem u to, jer predanim radom kao i do sada to možemo ostvariti- kaže nam Đuras, koji nije zaboravio niti na školski i predškolski odgoj.

-Raduje me što će s 1. rujna u našoj školi biti omogućen produženi boravak. Kvalitetu života podižemo na svim razinama, a vjerujem da će tako biti i u buduće- poručio je Tihomir Đuras.

Brckovljani
Hrvatska
Intervju
Općina
Politika
Zagrebačka županija