Paralelno se radi i na zadovoljavanju trećeligaških uvjeta

Tigar Sveta Nedelja započeo s osnaživanjem trećeligaške momčadi

Prva ovoljetna pojačanja su; Jan Bajan, Tin Usmiani, Mihovil Rašić i Adrian Zenko
449522290_18030596114501981_4617845098511605282_n

Nakon što su slavodobitno prošli kroz prvenstvo 4. NL-skupina B osvojivši naslov prvaka i promociju u Treću ligu, vodstvo GNK Tigar Sveta Nedelja započelo je sa slaganjem momčadi za trećeligaške izazove.

Prvotno je stručni stožer pojačao Bojan Žižić, nakon čega se prionulo dovođenju novih igrača. Novim Tigrovima postali su tako Jan Bajan, Tin Usmiani, Mihovil Rašić i Adrian Zenko, a predsjednik kluba Matej Vrdoljak kazao nam je kako se ovih dana očekuje dolazak još trojice kvalitetnih igrača.

-Svjesni smo da moramo pojačati momčad za ono što nas očekuje u višem rangu. Za sada su nam stigla četiri istinska pojačanja, pri čemu su Zenko i Rašić prošli Dinamovu Školu nogometa i dokazali se igrački u svim sredinama gdje su do sada bili. Također vjerujem kako će svoje vrijednosti i kvalitetu iskazati i Jan Bajan i Tin Usmiani- govori nam predsjednik Vrdoljak.

Pripreme seniorske momčadi službeno kreću 15. srpnja, a na prvoj prozivci trebao bi se pojaviti kompletan igrački kadar iz šampionske sezone izuzev Nikole Raka, koji je prešao u redove Vrbovca.

-Za igrače iz zagrebačkog prstena i one koji dolaze u Zagreb jedan kraći pripremni ciklus krenut će 10. srpnja. Tko zna, možda se u tih dvadeseta igrača koji su se najavili bude i pokoji zanimljiv igrač- otkriva nam Vrdoljak i ističe kako će se tijekom srpnja na igralištu u Brezju pod stručnim vodstvom trenera Ranka Ninkovića odvijati Sportsko ljeto, na kojem sasvim besplatno mogu trenirati sva zainteresirana djeca.

Paralelno sa slaganjem igračke križaljke u Rakitju se planiraju i određeni infrastrukturni zahvati kako bi se zadovoljili trećeligaški uvjeti.

-Ovih dana trebali bi krenuti radovi na natkrivanju tribine koja će imati 100 sjedećih mjesta. Osim toga, preuredit će se i gostujuća svlačionica, kako bi zadovoljili sve trećeligaške uvjete-zaključio je razgovor predsjednik GNK Tigar Sveta Nedelja Matej Vrdoljak.

Sport
Sveta Nedelja