Tedi Spalato 4. veljače pjeva u Lisinskom

Humanitarni koncert Tedija Spalata i prijatelja “Sve ću preživit” održat će se 4. veljače 2018. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Koncert se održava pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva zdravstva, Grada Zagreba i Gradske skupštine, a u organizaciji Hrvatske lige protiv raka. 

-Zahvaljujući viziji akademika Ive Padovana, koji je prije pedeset i jednu godinu mobilizirao naše eminentne stručnjake, danas imamo važan čimbenik u borbi protiv raka uopće i ako nas sada gleda može biti ponosan na sve nas- rekao je gradonačelnik Milan Bandić pozvavši sve da se pridruže ovom projektu.

Datum nije odabran slučajno, jer tada započinje hrvatski Tjedan borbe protiv raka, a istog se dana obilježava i Svjetski dan borbe protiv raka. Koncert nosi ime „Sve ću preživit“, jer kako je rekao predsjednik Organizacijskog odbora i izaslanik Predsjednice Republike Hrvatske Tomislav Madžar, Hrvatska liga protiv raka posljednjih 50 godina je okrenuta skupini ljudi koji su najugroženiji.

-Ovakvi koncerti ostaju trajno zabilježeni u karijeri svakog glazbenika, to nam je nadahnuće za sve kasnije što dolazi- poručio je Tedi Spalato uz kojeg će na koncertu nastupiti i Gibonni te gost iznenađenja. (www.zagreb.hr)