Očekuje ga suđenje

Svim silama pokušao pobjeći policajcima, pogledajte što je sve skrivio

Vozio je pod utjecajem alkohola, bez položenog vozačkog ispita, prometne dozvole i osobne iskaznice
policija-stop

U Otočcu je policija u utorak navečer nakon potjere uhvatila Loparca (31) koji se nije zaustavio na znak stop, a vozio je pod utjecajem alkohola, bez položenog vozačkog ispita, prometne dozvole i osobne iskaznice. Policijska uprava ličko-senjska izvijestila je da će se 31-godišnjaku zbog niza prekršaja suditi u Otočcu, na Prekršajnom odjelu Općinskog suda.

U policiji kažu da je prometna ophodnja u Otočcu svjetlećom tablicom pokušala zaustaviti automobil gospićke registracijske oznake, no vozač je nastavio vožnju. Nakon nekog vremena policajci su službenim vozilom zaustavili automobil, vozač je izašao, ali je počeo trčati, no policajci su ga sustigli, svladali i uhitili. U konačnici otkriveno je da je riječ o 31-godišnjaku s područja Lopara na Rabu koji je vozio pod utjecajem alkohola, bez položenog vozačkog ispita, prometne dozvole i osobne iskaznice.

Tijekom kriminalističkog istraživanja policija je utvrdila i da u zakonskom roku od 15 dana nije prijavio novo prebivalište ili boravište.

Crna kronika
Hrvatska