SVI ZA KIKIA – Humanitarnim turnirom nastavljena akcija za Kristiana Jukića

Mladež Rugvice s uspjehom je odradila još jednu akciju za svoga prijatelja, teško oboljelog Kristiana Jukića. Kako bi prikupili potrebna sredstva za njegovo liječenje, a konačna cifra vrlo je blizu, rugvička Mladež organizirala je humanitarni turnir „Svi za Kikia“, na kojem su se prikupljala sredstva za njegovo liječenje.

Odaziv momčadi na turnir je bio i više nego odličan, pa su tako na seniorskom turniru zaigrale 24 momčadi. Također, odigran je i turnir do 16 godina, tako da je tijekom cijelog dana dvorana bila poprište zanimljivih i neizvjesnih utakmica. Podršku organizatorima dali su i načelnik Mato Čičak, kao i predsjednik Mladeži HDZ-a Zagrebačke županije i načelnik Općine Dubrava Tomislav Okroša, koji su između ostaloga i zaigrali na turniru.

Rezultat nije bio primaran, jer svi oni koji su se odazvali na turnir i na bilo koji način pomogli akciju pokazali su se pobjednicima. Ipak, nešto bolji od ostalih na rugvičkom su se turniru pokazali igrači momčadi Stvarno loši, iza kojih su se smjestili Caffe bar Uno te Pudić prijevoz.

-Turnir se pokazao velikim događajem na kojem je bilo više od 200 ljudi. Ovo je pokazatelj jedinstva i dobre volje! HVALA VAM SVIMA- poručili su organizatori koji su nosili i majice sa znakom podrške „Ti si naš ponos, mi smo tvoja snaga“ upućene Kristianu, za čije je liječenje do sada prikupljeno više od 900 tisuća kuna.