SVETA NEDELJA OSTALA BEZ ZAMJENIKA GRADONAČELNIKA: Davor Nađi podnio ostavku

Razlog ostavke je promjena mjesta prebivališta

Facebook Davor Nađi

Polako se zauzimaju startne pozicije za nadolazeće lokalne izbore. Iznenađujuća je stoga ostavka na mjesto zamjenika gradonačelnika Svete Nedelje Davora Nađija. Naime, Nađi je to učio zbog promjene mjesta prebivališta. Drugim riječima Nađijeva nova adresa je Grad Zagreb, a znači li to i njegov jači angažman u političkom životu Grada Zagreba preostaje nam da vidimo. Tko zna, možda je aktualni gradonačelnik Milan Bandić dobio još jednog izazivača, ovoga puta iz redova FOKUSA.

-Dragi sugrađani, prijatelji i poznanici, želim vas obavijestiti kako od danas više nisam zamjenik gradonačelnika Svete Nedelje. Razlog je promjena moga mjesta prebivališta, što je prema zakonu nespojivo s obavljanjem ove dužnosti. Zadovoljan sam učinjenim u ove tri godine te svjestan da uvijek može bolje. Naravno da ima još mnogo toga što treba realizirati u Svetoj Nedelji i siguran sam da će to jak tim koji ostaje na čelu grada i ostvariti. Ja im naravno i dalje stojim na raspolaganju za prijateljsku pomoć. Sveta Nedelja će ostati grad u kojem ću rado provoditi vrijeme te se i dalje družiti s prijateljima. Što se tiče moga političkog puta, i dalje ostajem predsjednik stranke FOKUS. Nikad mi fotelje niti osobna korist nisu na prvom mjestu (što se može vidjeti i iz moje imovinske kartice, ali i iz ovog poteza), nego rad za dobrobit građana (što se može vidjeti po rezultatima koje smo postigli)- stoji između ostaloga u Nađijevoj objavi na Facebooku, zahvalivši se svima na podršci u ove tri godine.

-Svoj privatni život i planove za obiteljski život nastavljam u gradu u kojem sam i rođen, u kojem sam studirao, ali i u kojem sam stekao i svoj prvi radni staž – u Zagrebu. To je grad koji volim, u kojem imam mnoge prijatelje i u kojem sam pronašao ljubav. Zagreb me zapravo u mnogočemu podsjeća na stanje u Svetoj Nedelji prije 5 godina – grad koji je dobar i lijep, ali mu nedostaje vizija i predan rad da bi ostvario sav svoj puni potencijal- zaključio je sada već bivši zamjenik gradonačelnika Svete Nedelje, Davor Nađi.