Sve je spremno za Štefanje na Kutiji šibica

Poznato je 16 sudionika velike završnice MNT Kutija šibica koja će svoj vrhunac doživjeti na Štefanje
PXL_261218_23091259

Poznato je 16 sudionika velike završnice MNT Kutija šibica koja će svoj vrhunac doživjeti na Štefanje, kada će „dvojka“ Doma sportova svjedočiti četvrtfinalnim utakmica kod seniora, te polufinalnim susretima kod veterana i djevojaka.

U glavnom dijelu turnira na Štefanje ćemo tako gledati momčad Pizzeria Stari Zagreb – Borongaj Lugovi, inače osvajače Kutije 2016. godine protiv ekipe Restoran Dioniz CBA1, te izvrsnu momčad CB Doberman koja se susreće s ekipom Oštrek gradnja i Hudek trgotrans. Iznimno atraktivan susret bi trebao biti onaj između Svadbenog salona Bagušić & Goodlife Fitness protiv momčadi Cvjetno Poliklinika Milojević. Prvu ekipu predvodi Igor Musa i sastavljena je od igrača velikog i malog nogometa iz Dalmacije i Hercegovine, dok za Cvjetno Polikliniku Milojević igraju iskusni malonogometaši poput Jakova Grcića i Vedrana Matoševića. Drugi atraktivan susret u seniorskom dijelu je onaj između odlične ekipe Biberon Maraska, koja je između ostalih na putu do Štefanja izbacila i prošlogodišnje osvajače turnira Quattro Leones, i jednako dobre ekipe Tupek Auto.

Kod veterana nastupe na Štefanje su izborili KMN Meteorplast Ljutomer koji se nakon pobjede protiv Staarog Vucibaluna susreću s ekipom Podstrane koja je pak izbacila Zloću i prijatelje, dok je drugi veteranski par Sava Sport Kick it like Niki i Senjak Hoteli predvođeni Jerkom Lekom.

U ženskom dijelu turnira svoj su nastup prve osigurale djevojke iz MNK Cvjetno Poliklinika Milojević koje su pobijedile ŽNK Dinamo Zagreb s 4:2, a u polufinalu ih očekuju djevojke iz Stomatološkog centra Flegar. Drugi polufinalni par kod žena čine prošlogodišnje osvajačice turnira djevojke iz ekipe MC Plus Sveta Nedelja i ekipa Konoba Tomić Brač –Beach Bar Cool Split kojoj je ovo premijerni nastup na turniru. Obje ekipe su se u četvrtfinale plasirale pobjedama 11:0 tako da gledatelje očekuje iznimno zanimljiv susret ženskih ekipa.

RASPORED ŠTEFANJE:
14:30 MC PLUS SVETA NEDELJA — KONOBA TOMIĆ BRAČ-BEACH BAR COOL SPLIT, žene
15:20 MNK CVJETNO POLIKLINIKA MILOJEVIĆ — STOMATOLOŠKI CENTAR FLEGAR, žene
16:10 PODSTRANA — KMN METEORPLAST, veterani
17:00 SAVA SPORT KICK IT LIKE NIKI – SENJAK HOTELI, veterani
18:00 CB DOBERMANN — OŠTREK GRADNJA I HUDEK TRGOTRANS, seniori
19:00 SVADBENI SALON BAGUŠIĆ & GOODLIFE FITNESS — CVJETNO POLIKLINIKA MILOJEVIĆ, seniori
20:00 RESTORAN DIONIZ – CBA1 — PIZZERIA STARI ZAGREB-BORONGAJ LUGOVI, seniori
21:00 BIBERON MARASKA – TUPEK AUTO, seniori

Grad Zagreb
Hrvatska
Sport