Sutra počinje skijanje na Sljemenu

Otvoreni će biti Crveni spust i Bijela livada, a Zeleni i Plavi spust za sada neće raditi zbog nedostatka snijega

Jurica Galoić/PIXSELL

Sezona skijanja na Skijalištu Sljeme počinje u subotu, 15. siječnja, a staze će biti  otvorene za građanstvo svaki dan od 9 do 16 sati. Otvoreni će biti Crveni spust i Bijela livada, a Zeleni i Plavi spust za sada neće raditi zbog nedostatka snijega.

I ovogodišnja sezona skijanja provoditi će se uz posebne mjere pa je tako broj osoba koje mogu istovremeno koristiti staze usklađen s propisanim epidemiološkim mjerama zbog čega će radi kontrole i nadzora u prodaju biti puštene samo dnevne karte a, do daljnjega, još nema noćnog skijanja, izvijestili su iz gradske ustanove Upravljanje sportskim objektima.

Svi koji posjeduju access ski karte od prošle godine mogu ih sami puniti putem on-line prodaje uz obaveznu registraciju na jednoj od blagajni prilikom prvog dolaska na skijanje.

Cijene dnevnih karata radnim danima su 40 kuna za djecu i 70 kuna za odrasle, dok su subotom i nedjeljom cijene 50 kuna za djecu i 100 kuna za odrasle. Karte se prodaju na blagajnama Crvenog spusta i Bijele livade, te putem on-line prodaje.