Stjepan Bašić napustio klupu Samobora, Sven Raić novi šef struke

Nakon jučerašnjeg 2:0 poraza u Odranskom Obrežu od Dinama, trener Stjepan Bašić svoj je mandat stavio na raspolaganje što je klupska Uprava i prihvatila i sporazumno se razišla s trenerom
DSC_0445

Rezultat je uvijek mjerilo rada svakog trenera u bilo kojem sportu. U protekle dvije sezone NK Samobor osvajao je naslove prvaka u JŽNL i 4. NL-skupina B, što mu je ove sezone donijelo plasman u 3. NL Centar. Posljednji naslov prvaka potpisao je Stjepan Bašić, koji je poveo momčad u novu sezonu.

Početak je bio obećavajući, jer momčad je u Sisku na otvaranju sezone svladala Segestu, nakon čega je u preostalih pet utakmica osvojen samo jedan bod pri čemu su upisana četiri poraza u prvenstvu te ispadanje iz Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije. Nakon jučerašnjeg 2:0 poraza u Odranskom Obrežu od Dinama, trener Stjepan Bašić svoj je mandat stavio na raspolaganje što je klupska Uprava i prihvatila i sporazumno se razišla s trenerom, koji je u klubu kako ističu ostavio veliki trag.

-Ovim putem se zahvaljujemo treneru seniorske ekipe Stjepanu Bašiću koji nam je uvelike pomogao za ostvarivanje početnog cilja, a to je bio ulazak u viši rang. Hvala Vam treneru za svaki trening, za svaku minutu provedenu s nama i za sav trud i zalaganje koje ste uložili u proteklom periodu kako bi učinili naš klub što boljim.

Nećemo nikako zaboraviti one teške trenutke kada ste bili s nama dok nije išlo sve po planu, a s radošću ćemo se sjećati onih veselih trenutaka. Naša vrata kluba bit će vam uvijek otvorena te vjerujemo kako ćemo se još susretati na nogometnim terenima i van njega- poručili su iz kluba, koji je kao Bašićevog nasljednika izabrao mladog i ambicioznog Svena Raića, koji je proteklog tjedna smijenjen s klupe Zagorca, nakon što je s uspjehom vodio juniore HNK Gorice u prvoligaškoj konkurenciji.

Grad
Hrvatska
Samobor
Sport
Zagrebačka županija