Stipo Šimunović novi predsjednik NK Kloštar, seniori se okupljaju početkom veljače

Županijski prvoligaš, NK Kloštar iz Kloštar Ivanića s novim rukovodstvom ulazi u proljetni dio 1. ŽNL-Istok
DSC_4831

Županijski prvoligaš, NK Kloštar iz Kloštar Ivanića s novim rukovodstvom ulazi u proljetni dio 1. ŽNL-Istok. Jesensku dionicu Kloštrani su završili na prvom mjestu s 27 osvojenih bodova, a svi se nadaju kako će takav biti i završni pogled na tablicu.

Skupština kluba povjerenje je ukazala istaknutom sportskom djelatniku Stipi Šimunoviću, koji je izabran za predsjednika, dok je dosadašnji predsjednik Branko Brezovečki izabran za dopredsjednika, kao i Andrija Ćosić. Marin Jelić novi je tajnik kluba, u čiji su Izvršni odbor izabrani Želimir Vidović, Kristijan Lučić, Dalibor Žertuš, Mario Mazur, Danijel Bunjevac, Ivan Vrbanić i Ivo Ćosić, dok Nadzorni odbor čine Matija Mučić, Damir Belić i Goran Jelovčan.

-Velika obaveza i čast mi je ukazana izborom za predsjednika. Vjerujem kako možemo podići rezultatsku, ali i organizacijsku ljestvicu- ističe novoizabrani predsjednik Stipo Šimunović, koji se svojim angažmanom posljednjih godina itekako dokazao u Naftaš Ivaniću.

-Trebamo zasukati rukave i krenuti u nove pobjede. Ne čeka nas nimalo lak zadatak u prvenstvu, jer je liga izjednačena, no vjerujem kako uz dobar rad možemo stići do cilja i prvog mjesta- naglasio je Šimunović, koji je uvijek bio otvoren za suradnju.

Uz seniorsku momčad, koja prvo ovosezonsko okupljanje ima 3. veljače u klubu još djeluju selekcije prstića, limača, mlađih i starijih pionira te juniora.

-Nakon što smo jesenas donijeli odluku da polaznici Škole nogometa ne plaćaju članarinu, s istom praksom nastavit ćemo i kroz proljetnu polusezonu- za kraj će Šimunović.

Hrvatska
Kloštar Ivanić
Općina
Sport
Zagrebačka županija